fbpx

Walking-Dinner

( prijzen variëren van 4,5 € tot 7 € )

Gebrande Kabeljauw | Crème van Peterseliewortel | Gepekelde Rammenas | Gepekelde Koolrabi | Zeewier Kaviaar

Crème van Gebakken Bloemkool | Cous-cous van Bloemkool | Zuurdesemkrokantje | Yoghurt | Dilleolie

Tartaar van Kalfsfilet | Gepekelde Rammenas & Koolrabi | Dashi | Algen

Gebakken Scampistaarten | Basmati | Roze Peper

Varkenswangetjes | Kasteelbier | Verse Kroketjes

Gebakken Ganzelever | Porto | Appel

Canneloni Ricotta & Spinazie | Coulis van Tomaten | Basilicum

Terrine van Eendelever | Speculoos | Crumble van Truffel

Walking-Dinner

Carpaccio Rund | Ruccola | Parmezaanse Kaas | Olijven

Verse Maatjes | Brunoise Appel | Citroen | Tomatensalsa

Tomaat | Buffel-Mozzarella | Basilicum | Balsamico

Brandade van Kabeljauw | Rauwe Ham

Kroepoek Inkvis | Gerookte Zalm | Wasabi

Praline van Ganzelever | Speculoos | Uienkonfijt

Sint-Jacobsvrucht | Zalf van Pastinaak | Vinaigrette van Cuberdon

Gemarineerde Zalm | Honing | Mosterd

Vitello Tonato | Kalfsvlees – Tonijn – Anjovis – Kappertjes – Zongedroogde Tomaatjes

Mousse Tomaat | Gegrilde Paprika | Basilicum | Structuren van Tomaat

Gebakken Sint-Jacobsvrucht | Saffraan | Spinazie

Mousse van Ganzelever | Portogelei

Gebakken Tonijn | Wakamé

Exotische Panna Cotta | Ananas | Mango | Scampi

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten | Limoen | Koriander

Aardappel | Appel | Maatjesharing | Yoghurt | Asperges

Tataki Rund | Japanse Sesamsaus | Rucola

Paling in het Groen | Verse Aardappelpuree

Terrine van Gekonfijte Varkenswangetjes | Langoustine | Schuim van Langoustines

Crème Avocado | Limoen | Krokante Quinoa | Pepertoast

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583

Henk Janssens • Lariksstraat 10  9032 Wondelgem  janssens.henk@outlook.be • +32 477 51 30 88