fbpx

Info Prijzen

Vaste formules en prijzen zijn er niet bij Food@Home.  Dat is een bewuste keuze. Ik werk steeds op maat en op vraag van de klant en voor elk budget vinden we graag een passende oplossing. Afhankelijk van het gekozen feestconcept werk ik graag het voorstel uit op maat, met uw wensen en naar uw budget. Net daarom heb ik het eerste overleg liefst ter plaatse. Zo krijg ik meteen ook inzicht in de ruimte, de voorzieningen en de extra noden die nodig zijn om uw evenement of feest te verzorgen tot in de puntjes. Mijn doelstelling is u een geslaagd feest te bezorgen. Chef Henk staat altijd ter beschikking om u bij te staan met advies en diensten, ongeacht uw wensen of voorziene budget. Lekker genieten hoeft niet altijd duur te zijn !

Gastronomie aan huis

Gerechten

Kies uit het uitgebreide aanbod van aperitiefhapjes, soepen, koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserten naargelang uw eigen smaak, voorkeur en budget. Of  verkies je liever een koud buffet of warm buffet ?

Meer info

Wenst u meer info over de tarieven, de beschikbaarheid, de voorwaarden en/of reserveringen, neem dan vrijblijvend contact op met “Culinair” Food@Home. Wij helpen u graag verder.

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583