fbpx

The Perfect Private Dinner

….The Perfect Food On The Perfect Table In The Perfect Environment…

Het Concept

Naast een culinair & visueel genot zowel op gebied van eten als van decoratie mag u rekenen op een fantastische en unieke ervaring op een enig mooie locatie. The perfect private dinner is een uniek  totaalconcept waarbij u zelf niets hoeft te doen. Het enigste wat u hoeft te doen is uw voetjes onder tafel schuiven en het u gemakkelijk maken om te genieten van een avond vol verwennerij aan een tot in de puntjes gestylde omgeving.

The perfect dinner kan perfect dienen voor een romantische tête-à-tête met uw geliefde alsook voor een hilarische avond met jouw beste vriend(in) als voor een intiem familie moment.

Chef Henk Janssens van Food@Home zorgt voor de unieke culinaire beleving, Nicole Allaert zorgt voor de totaalorganisatie en de magische setting.

Ons doel is om u samen te laten genieten met volle teugen van een perfecte, culinaire en onvergetelijke namiddag of avond. Voor prijzen kan u mij contacteren via mail janssens.henk@outlook.be of telefonisch op het nummer 0477/51.30.88

Henk Janssens & Nicole Allaert

Gastronomie aan huis

Gerechten

Kies uit het uitgebreide aanbod van aperitiefhapjes, soepen, koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserten naargelang uw eigen smaak, voorkeur en budget. Of  verkies je liever een koud buffet?

Meer info

Wenst u meer info over de tarieven, de beschikbaarheid, de voorwaarden en/of reserveringen, neem dan vrijblijvend contact op met “Culinair” Food@Home. Wij helpen u graag verder.

Ervaringen

‘Wat een ontdekking’

Henk maakte van onze babyborrel een culinaire proeverij. Geweldig om te zien hoe klein en groot heeft genoten. Dankjewel!

Charlotte

‘Lekker eten & een perfecte service’

De openingsreceptie van mijn nieuwe zaak was een schot in de roos. Over de catering wordt zeker nog nagepraat. Geweldig!

Martine

‘Corona’

Na de Corona crisis hopen we wel eens van een lekker etentje te kunnen genieten, klaargemaakt door Henk.

An & Johan

‘Lekkerste dessert ooit’

Het lekkerste dessert dat ik ooit in mijn leven gegeten heb. Met passie klaargemaakt. Wow.

Dirk

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583