Freelance kok
Mijn naam is Henk Janssens. Ik ben een gepassioneerde en zelfstandig werkende kok/patissier.
Mijn kennis heb ik opgedaan bij verschillende gerenomeerde restaurants. Als freelance kok kom ik U graag assisteren en helpen op uw feest. Of wat dacht je van mij in te huren als Food Consultant voor het op punt stellen van uw bereidingen?
Uw voordelen
Flexibel
Geen loonadministratie
Geen verplichtingen
Geen sociale lasten
Geen loonbelasting
Geen kosten bij ziekte
Facturering achteraf
Tarieven
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag
€35,00 per uur
Zaterdag & Zondag:
€38,00 per uur
Per dag minimaal 2 uur, tarieven worden per 15 minuten gefactureerd. Op zondagen & feestdagen geldt een toeslag van 15% op het tarief.
Kilometervergoeding: €0,40 / km
Betalingsvoorwaarden: 14 dagen na factuurdatum
Reserveringen
In onderling overleg per mail of telefoon
info@foodathome.be
janssens.henk@outlook.be
+32 477 51 30 88
Annuleringen tot 5 dagen vooraf per mail of telefoon.
B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583