fbpx

Desserten

( prijzen variëren vanaf 8 € )

Symphonie van Chocolade | Zoute Karamel | Karamel | Chocoladebrownie | Chocoladekrokant | Spongecake met Chocolade | Noten | Engelse Saus

Compositie van Rood fruit | Bavarois | Mousse | Spongecake | Gel | Coulis

Frambozen-en Aardbeiengenot | Mousse Champagne | Crèmeux Witte Chocolade | Vanille

Desserten

IJsparfait | Nougat | Chocolade | Gekonfijt Fruit

Terrine van 3 Chocolades | Fondant-Melk-Wit | Engelse Saus

Rijstpap | Vanille “Bourbon”

Taartje van Chocolade | Koffie | Krokante Bodem | Ganache | Hazelnootjes

Tiramisu | Mascarpone | Speculaas

Crème Brûlée | Vanille “Bourbon”

Trio van Chocolademousse | Rood Fruit

Javanais | Moka-boterroom | Marsepein

Moelleux van Bittere Intense Chocolade | Vanilleroomijs | Engelse Saus

Panna Cotta | Coulis van Rood Fruit

Dessertbordje van de Chef

Glaasje “Ferrero Rocher”

Mascarpone | Panna Cotta met Yoghurt | Citrus

Dessertbuffet “Food@Home”

Compositie van Verse Fruitsoorten volgens Seizoen | Vanille “Bourbon” Roomijs

Trio van Sorbet | Vers Fruit

Glaasje Aardbeien | Cheescake | Crumble

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583

Henk Janssens • Lariksstraat 10  9032 Wondelgem  janssens.henk@outlook.be • +32 477 51 30 88