Desserten
( prijzen variëren vanaf 8 € )
Symphonie van Chocolade | Zoute Karamel | Karamel | Chocoladebrownie | Chocoladekrokant | Spongecake met Chocolade | Noten | Engelse Saus
Compositie van Rood fruit | Bavarois | Mousse | Spongecake | Gel | Coulis
Frambozen-en Aardbeiengenot | Mousse Champagne | Crèmeux Witte Chocolade | Vanille
Desserten
IJsparfait | Nougat | Chocolade | Gekonfijt Fruit
Terrine van 3 Chocolades | Fondant-Melk-Wit | Engelse Saus
Rijstpap | Vanille “Bourbon”
Taartje van Chocolade | Koffie | Krokante Bodem | Ganache | Hazelnootjes
Tiramisu | Mascarpone | Speculaas
Crème Brûlée | Vanille “Bourbon”
Trio van Chocolademousse | Rood Fruit
Javanais | Moka-boterroom | Marsepein
Moelleux van Bittere Intense Chocolade | Vanilleroomijs | Engelse Saus
Panna Cotta | Coulis van Rood Fruit
Dessertbordje van de Chef
Glaasje “Ferrero Rocher”
Mascarpone | Panna Cotta met Yoghurt | Citrus
Dessertbuffet “Food@Home”
Compositie van Verse Fruitsoorten volgens Seizoen | Vanille “Bourbon” Roomijs
Trio van Sorbet | Vers Fruit
Glaasje Aardbeien | Cheescake | Crumble
B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583