fbpx

Traiteur aan Huis

….het beste voor u en door u geselecteerd….

Traiteur aan Huis

Wij verzorgen een traiteurservice waar alles bespreekbaar is van hapjes tot dessert. Verras uzelf en uw gasten in uw eigen huiskamer met culinaire hoogstandjes die uzelf zal serveren en/of opwarmen.... U bent de gastheer of gastvrouw, het betere kookwerk deed ik vooraf voor u en zal op het afgesproken tijdstip geleverd worden. Hierbij zal steeds een eenvoudige handleiding zitten voor wat betreft het opwarmen (temperatuur van de oven, aantal minuten, …) en dresseren van de bereidingen. Wij proberen ook steeds in de mate van het mogelijke de Aperitiefhapjes, het Koude Voorgerecht & het Dessert te dresseren op bord wat voor u tevens ook handig is.

Verse producten, passie voor het vak in combinatie met een jarenlange ervaring maken van elke gelegenheid iets speciaals.

Bekijk ons aanbod bij gerechten en maak uw keuze… Mocht u iets in gedachten hebben dat u niet terug kan vinden op de website… Ik sta open voor alle suggesties en zal deze graag voor u uitwerken.  We houden tevens graag rekening met eventuele allergieën, vegetarische voorkeuren of voedselintoleranties.

Mijn doel is om u samen met uw gasten te laten genieten met volle teugen van een perfecte, culinaire en onvergetelijke namiddag of avond.

Henk Janssens

Gastronomie aan huis

Gerechten

Kies uit het uitgebreide aanbod van aperitiefhapjes, soepen, koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserten naargelang uw eigen smaak, voorkeur en budget. Of  verkies je liever een koud buffet?

Meer info

Wenst u meer info over de tarieven, de beschikbaarheid, de voorwaarden en/of reserveringen, neem dan vrijblijvend contact op met “Culinair” Food@Home. Wij helpen u graag verder.

Ervaringen

‘Wat een ontdekking’

Henk maakte van onze babyborrel een culinaire proeverij. Geweldig om te zien hoe klein en groot heeft genoten. Dankjewel!

Charlotte

‘Lekker eten & een perfecte service’

De openingsreceptie van mijn nieuwe zaak was een schot in de roos. Over de catering wordt zeker nog nagepraat. Geweldig!

Martine

‘Corona’

Na de Corona crisis hopen we wel eens van een lekker etentje te kunnen genieten, klaargemaakt door Henk.

An & Johan

‘Lekkerste dessert ooit’

Het lekkerste dessert dat ik ooit in mijn leven gegeten heb. Met passie klaargemaakt. Wow.

Dirk

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583