fbpx

Kok aan Huis

….het beste voor u geselecteerd….

Kok aan Huis 

Een kok aan huis? Verras uzelf en uw gasten in uw eigen huiskamer… Vanaf de ontvangst van de gasten tot en met de afwas hoeft u zich niets aan te trekken. U bent de gastheer of gastvrouw, het betere kookwerk met culinaire hoogstandjes die uw eigen chef-kok (Henk Janssens) zal bereiden en eventueel ook de bediening nemen wij voor onze rekening. Een perfecte formule (vanaf 6 personen) voor een geslaagde avond onder vrienden/familie of evenement (een leuk familiefeest, trouw, doop, lentefeest, communiefeest, verjaardag…), een bijeenkomst van collega’s, een onderonsje met vrienden, een tuinfeest, een barbecue of een jubileum) bij u thuis. 

Verse producten, passie voor het vak en een perfect uitgewerkt culinair concept in samenwerking met u in combinatie met een jarenlange ervaring maken van elke avond of van elk evenement iets uniek.

Om uw verhaal het onze te maken, nodig ik u bij interesse graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Samen ontdekken we het concept dat u voor ogen heeft om zo het aanbod, voornamelijk op culinair vlak, hierop af te stemmen. We houden tevens rekening met eventuele allergieën, vegetarische voorkeuren of voedselintoleranties. Elk evenement wordt uniek benaderd en naar uw wensen ingevuld. Ook voor de allerkleinsten voorzie ik graag een kindermenu naar uw wensen. Voor elk budget vinden we graag een passende oplossing.

Mijn doel is om u samen met uw gasten te laten genieten met volle teugen van een perfecte, culinaire en onvergetelijke dag of avond.

Henk Janssens

Gastronomie aan huis

Gerechten

Kies uit het uitgebreide aanbod van aperitiefhapjes, soepen, koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserten naargelang uw eigen smaak, voorkeur en budget. Of  verkies je liever een koud buffet?

Meer info

Wenst u meer info over de tarieven, de beschikbaarheid, de voorwaarden en/of reserveringen, neem dan vrijblijvend contact op met “Culinair” Food@Home. Wij helpen u graag verder.

Ervaringen

‘Wat een ontdekking’

Henk maakte van onze babyborrel een culinaire proeverij. Geweldig om te zien hoe klein en groot heeft genoten. Dankjewel!

Charlotte

‘Lekker eten & een perfecte service’

De openingsreceptie van mijn nieuwe zaak was een schot in de roos. Over de catering wordt zeker nog nagepraat. Geweldig!

Martine

‘Corona’

Na de Corona crisis hopen we wel eens van een lekker etentje te kunnen genieten, klaargemaakt door Henk.

An & Johan

‘Lekkerste dessert ooit’

Het lekkerste dessert dat ik ooit in mijn leven gegeten heb. Met passie klaargemaakt. Wow.

Dirk

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583