fbpx

Dining With Ten - One Table

….The Perfect Food On The Perfect Table In The Perfect Environment…

Het Concept

Ontdek “Dining With 10 – One Table” bij Food@Home, de private restaurantervaring voor een culinaire reis. Met een capaciteit van maximum 10 personen bieden we een intieme en gezellige setting waar exclusiviteit centraal staan.
Proeven van mondvermaakjes bij het aperitief & exquise gerechten bereid door Chef Henk Janssens aan een grote tafel met 10 personen die elkaar niet kennen. Verhalen uitwisselen, ideeën spuien, gezellig keuvelen…een UNIEKE belevenis en enorm leuk om te ervaren.
Bij ons draait alles om jouw ultieme culinaire genot. Voor slechts 65 € geniet je o.a. van een glaasje Cava (of 2, 3…) vergezeld van smaakbommetjes als hapjes bij het aperitief, een smaakvol voorgerecht & tussengerecht, een verfijnd hoofdgerecht en een verrukkelijk dessert.

“Dining With 10 – One Table” kan ook perfect dienen voor een gezellige culinaire belevenis onder vrienden of voor een intiem familie moment.

Chef Henk Janssens van Food@Home zorgt voor de unieke culinaire beleving, Nicole Allaert zorgt voor de totaalorganisatie en de magische setting met net dat ietsje meer.

Ons doel is om u in aangenaam gezelschap te laten genieten met volle teugen van een perfecte, culinaire en onvergetelijke avond. Wil u meer uitleg dan kan u mij contacteren via mail op janssens.henk@outlook.be / info@foodathome.be of telefonisch op het nummer 0477/51.30.88

Henk Janssens & Nicole Allaert

Gastronomie aan huis

Gerechten

Kies uit het uitgebreide aanbod van aperitiefhapjes, soepen, koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserten naargelang uw eigen smaak, voorkeur en budget. Of  verkies je liever een koud buffet?

Meer info

Wenst u meer info over de tarieven, de beschikbaarheid, de voorwaarden en/of reserveringen, neem dan vrijblijvend contact op met “Culinair” Food@Home. Wij helpen u graag verder.

Ervaringen

‘Wat een ontdekking’

Henk maakte van onze babyborrel een culinaire proeverij. Geweldig om te zien hoe klein en groot heeft genoten. Dankjewel!

Charlotte

‘Lekker eten & een perfecte service’

De openingsreceptie van mijn nieuwe zaak was een schot in de roos. Over de catering wordt zeker nog nagepraat. Geweldig!

Martine

‘Corona’

Na de Corona crisis hopen we wel eens van een lekker etentje te kunnen genieten, klaargemaakt door Henk.

An & Johan

‘Lekkerste dessert ooit’

Het lekkerste dessert dat ik ooit in mijn leven gegeten heb. Met passie klaargemaakt. Wow.

Dirk

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583