fbpx

Massage & Food - Exclusive Relax

….The Perfect Relaxation In The Perfect Environment With Perfect Food…

Het Concept

Culinaire Traiteur “Food@Home”, Marijke Heirman (Malama Massages Marijke) & Nicole Allaert (Lifecoach-Praktijk voor Zelfzorg & Massagetherapeute) hebben samen een uniek belevingsconcept uitgewerkt. Wil je samen met je liefje-vrouw-man-beste maatje-vriendin-enz. gezellig ontspannen en genieten van een duo-relaxmassage en lekker culinair eten op een unieke locatie met het mooiste uitzicht van Temse? Boek dan dit luxe-arrangement !

Naast het lichamelijke, culinaire & visuele genot mag u rekenen op een fantastische en unieke ervaring op een enig mooie locatie. Massage & Food – Exclusive Relax is een uniek totaalconcept waarbij u zelf niets hoeft te doen…enkel genieten en ervaren. 

Het kan perfect dienen voor een romantische tête-à-tête met uw geliefde alsook voor een hilarische avond met jouw beste vriend(in) als voor een intiem familie moment.

Nicole Allaert zorgt samen met Marijke Heirman voor de duo-relaxmassage alsook voor de totaalorganisatie en de magische setting. Chef Henk Janssens van Food@Home zorgt voor de unieke culinaire beleving.

Ons doel is om u samen te laten genieten met volle teugen van een onvergetelijk, romantisch & cosy samenzijn. Voor prijzen kan u mij contacteren via mail janssens.henk@outlook.be of telefonisch op het nummer 0477/51.30.88

Henk Janssens & Nicole Allaert

Gastronomie aan huis

Gerechten

Kies uit het uitgebreide aanbod van aperitiefhapjes, soepen, koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserten naargelang uw eigen smaak, voorkeur en budget. Of  verkies je liever een koud buffet?

Meer info

Wenst u meer info over de tarieven, de beschikbaarheid, de voorwaarden en/of reserveringen, neem dan vrijblijvend contact op met “Culinair” Food@Home. Wij helpen u graag verder.

Ervaringen

‘Wat een ontdekking’

Henk maakte van onze babyborrel een culinaire proeverij. Geweldig om te zien hoe klein en groot heeft genoten. Dankjewel!

Charlotte

‘Lekker eten & een perfecte service’

De openingsreceptie van mijn nieuwe zaak was een schot in de roos. Over de catering wordt zeker nog nagepraat. Geweldig!

Martine

‘Corona’

Na de Corona crisis hopen we wel eens van een lekker etentje te kunnen genieten, klaargemaakt door Henk.

An & Johan

‘Lekkerste dessert ooit’

Het lekkerste dessert dat ik ooit in mijn leven gegeten heb. Met passie klaargemaakt. Wow.

Dirk

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583