fbpx

Een Uniek Huwelijksaanzoek

“Liefde is slechts een woord totdat iemand langskomt en het een betekenis geeft”

Het Concept

Wil jij je partner verrassen met een uniek huwelijksaanzoek? Wil je afstappen van de gewone “cliché” aanzoeken en er een onvergetelijk moment van maken maar weet je zelf niet goed hoe je er moet aan beginnen of wil je er gewoon ook zelf ten volle van kunnen genieten? Met dit unieke huwelijksaanzoek doen wij de volledige organisatie van A tot Z voor u.  Dit kan op een enig mooie en unieke locatie met zicht op de Schelde.

Een huwelijksaanzoek is een prachtige mijlpaal in jullie relatie. Wij regelen dan ook alles zodat u kan genieten van dit prachtig georganiseerd moment. 

Er is natuurlijk geen uniek huwelijksaanzoek zonder het perfecte dinner uiteraard! Wij voorzien cava/champagne met fijne mondgeneugden, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een verrassingsdessert met een “Happy Ending” en aangepaste wijnen. 

Ons doel is om u samen te laten genieten met volle teugen van een perfect en onvergetelijk huwelijksaanzoek. Voor prijzen kan u mij contacteren via mail janssens.henk@outlook.be of telefonisch op het nummer 0477/51.30.88

Henk Janssens & Nicole Allaert

Gastronomie aan huis

Gerechten

Kies uit het uitgebreide aanbod van aperitiefhapjes, soepen, koude en warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserten naargelang uw eigen smaak, voorkeur en budget. Of  verkies je liever een koud buffet?

Meer info

Wenst u meer info over de tarieven, de beschikbaarheid, de voorwaarden en/of reserveringen, neem dan vrijblijvend contact op met “Culinair” Food@Home. Wij helpen u graag verder.

Ervaringen

‘Wat een ontdekking’

Henk maakte van onze babyborrel een culinaire proeverij. Geweldig om te zien hoe klein en groot heeft genoten. Dankjewel!

Charlotte

‘Lekker eten & een perfecte service’

De openingsreceptie van mijn nieuwe zaak was een schot in de roos. Over de catering wordt zeker nog nagepraat. Geweldig!

Martine

‘Corona’

Na de Corona crisis hopen we wel eens van een lekker etentje te kunnen genieten, klaargemaakt door Henk.

An & Johan

‘Lekkerste dessert ooit’

Het lekkerste dessert dat ik ooit in mijn leven gegeten heb. Met passie klaargemaakt. Wow.

Dirk

B.T.W. – Nummer : BE 0896.229.025 / Banknummer : BE14 9733 8168 0583